Vila Maria - My Home

I SPRAT

APARTMAN SIRMIONE

Projektovan po modernim standardima, sa posebnom pažnjom posvećenoj detaljima, ovaj stan pruža vlasniku svu neophodnu udobnost i jedinstveni osećaj kvalitetnog stanovanja. Ovo je postignuto konceptom otvorenog prostora tako da kuhinja, trpezarija i dnevna soba stvaraju jednu celinu otvarajući kompletan prostor koji se povezuje sa prostranom terasom koja u ovaj stan unosi mnogo prirodnog svetla i pruža panoramu na svoju okolinu.

DNEVNA SOBA

Osećaj luksuza i udobnosti se provlači kao nota kroz ceo projekat stana i postignut je pažljivim odabirnm modernih materijala kombinovanih sa plemenitim drvetom i vatrom kao elementima koji oduvek predstavljaju toplinu doma. Pored glamurozne bele garniture, centralno mesto u dnevnoj sobi zauzima dugački kamin koji prostiru daje jednu posebnu dimenziju i već na prvi pogled je jasno da će ovaj deo stana biti centralno mesto okupljanja i stvaranja svih onih lepih momenata i uspomena.
Ukrašen apstraktnim dekorativnim elementima i nameštajem jednostavnih i čistih linija ovaj prostor ima jedinstveni karakter. Apartman Sirmione o vlasniku odaje utisak kao o nekom ko je otvoren i moderan ali ne pravi kompromise sa udobnošću.

TERASA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

SPAVAĆA SOBA

Prilikom projektovanja spavaće sobe velika pažnja je posvećena svim aspektima neophodnim da bi pružila sve ono što san i odmor kao veoma bitne stavke stanovanja zahtevaju. Ušuškana u tople tonove u ovoj spavaćoj sobi bitan uticaj ima i osvetljenje koje je strateški raspoređeno zarad što boljeg efekta, kao i zid obložen univerom u kontrastnoj svetlijoj boji, koji razbijaju tamu boje drveta. Cveće je evidentno u dekoru i dodatno doprinosi osveženju i energiji čitavog ambijenta.

KUPATILO

Ovo kupatilo krasi italijanska keramika Ragno.

Centralna tačka u kupatilu svakako je dekor postavljen u tuš kabini koji svojom kamenom teksturom daje ovom kupatilu vanvremenski izgled.

0
REALIZOVANIH PROJEKATA
0
LUKSUZNIH APARTMANA
0
ZADOVOLJNIH KLIJENATA