Vila Maria - My Home

POTKROVLJE

APARTMAN PENTHOUSE BERGAMO

Zaista veličanstven dvoetažni stan sa galerijom, prekrasnim stepenišnim prostorom koji je ukrašen rasvetom, kuhinjom u open space prostoru, centralnim kaminom…

Apartman zauzima čitav sprat i sadrži četiri sobe, dve terase, dnevni boravak od 50m2, galeriju, kao i dva kupatila. Sistem grejanja uz pomoć toplotnih pumpi ostavljamo kao dodatni izbor svakom našem kupcu. Ovaj apartman je zaista vrhunac predanosti arhitekturi i posvećenosti radu za naše klijente.

DNEVNA SOBA

Ukoliko uživate u elegantnom, lepom i istovremeno umetničkom enterijeru, onda je ovaj prostor kao stvoren za Vas! Ovo je jedan zaista luksuzan i prostran dnevni boravak koji se kupa u toplim tonovima i pruža jedan ugodan prostor koji nikada nećete želeti da napustite. Ovakav dizajn izgleda veoma interesantno i atraktivno, dok je sa druge strane, elegantan i moderan. Kombinacija kamena i drveta daje ovom prostoru distinktivni stil.

ENTERIJER

Usvajajući bež kao dominantnu boju, sve sobe u stanu nude tradicionalnu toplinu i stabilnost. Plafon je veoma visok, zbog čega dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom deluje još prostranije. Što se tiče dekorativnih predmeta korišćene su apstraktne skulpture i crteži velikih razmera. Takođe, kako bi dodali više ličnosti ovom domu, nekoliko istaknutih predmeta predstavljeno je u njegovom prostoru – par salonskih stolica sa dizajnerskim trpezarijskim stolom koji predstavlja umetničko delo samo za sebe kao i originalni luster iznad njega. Svi ovi predmeti zajedno sa galerijskim prostorom namenjenim za rad i relaksaciju, u suštini čine luksuzni život predivnom bajkom.

SPAVAĆA SOBA 1

Iz galerije se ulazi u jednu od četiri spavaćih soba koja je takođe pod kosinom krova što upravo zajedno sa krovnim prozorima daje jedan veoma atraktivan i osvetljen prostor.

KUPATILO

Kao i u apartmanu u prizemlju i ovom su oba kupatila ukrašena italijanskom keramikom Ragno iz kolekcije „Resina“, vrhunskog kvaliteta i elegancije. Ogledala koja su postavljena iznad kupatilske komode stvaraju prelepe svetlosne efekte koji naglašavaju okolinu, dodajući tako moderan detalj nameštaju. Ogromno ogledalo pored tuš kade krije veš mašinu i pruža dodatni prostor za odlaganje stvari. Ono ujedno dodaje prostranost samom kupatilu, držeći prostor jednostavnim i svežim.

SPAVAĆA SOBA 2

Ova prostrana spavaća soba nudi dosta prostora za odlaganje garderobe kao i svoje sopstveno kupatilo i tako Vam pruža idealne uslove da u miru započnete svoj dan nakon prespavane noći u ovom modernom i pre svega udobnom ambijentu.

Neutralne boje u ovim prostorima koriste se kako bi varirao osećaj topline dok delikatnost ukrasa na zidovima i vrata ormara u ovoj sobi naglašava osećaj smirenosti i relaksacije.

DEČIJA SOBA 1

Iako nisu korišćene jarke boje, ova soba svakako poseduje karakter. Tapeta sa motivima prirode je najupešatljiviji element prostorije, a poseban šarm i živost joj pruža neobična zidna lampa u formi drveta.

Tu je i udobna fotelja za čitanje bajki okružena nežnim tonovima koji kao dozivaju i obećavaju miran san.

DEČIJA SOBA 2

Većina zidova u ovoj prostoriji je sive boje i zajedno sa belim nameštajem ističe tapetu koja se nalazi iznad uzglavlja kreveta sa motivima edukativnog karaktera.
Nežna nijansa zelene boje osvežava ovaj prostor i daje mu toplinu.

Otvorene police savršene su za odlaganje mnogobrojnih igračaka a između se nalazi zatvoren deo ormara koji krije televizor i ujedno se transformiše u radni sto koji kada je van upotrebe potpuno oslobađa centralni deo sobe za igru.

IZGLED
REALIZOVANOG
PROJEKTA

0
REALIZOVANIH PROJEKATA
0
LUKSUZNIH APARTMANA
0
ZADOVOLJNIH KLIJENATA