Vila Maria - My Home

PRIZEMLJE

APARTMAN LUGANO

Ovaj prostrani apartman, savršene organizacije i iskorišćenosti prostora pružiće Vam veoma ugodan boravak. Pored tri spavaće sobe, tri kupatila, prostranim plakarima za odlaganje vaših potrebština, glavna prednost ovog apartmana je zaista raskošna dnevna soba spojena sa trpezarijom koja vodi u privatni vrt ovog stana. Takođe, apartman poseduje dva garažna mesta kao i ostavu u suterenu vile.

Mi ćemo Vam predstaviti predlog dizajna ovog prostora koji prate čiste i svedene linije dok odabir boja oslikava pravu toplinu jednog doma. Ovo je zasigurno jedan komforan stan sa modernim i osvetljenim sobama gde je posebna pažnja posvećena detaljima koji stvaraju osećaj glamura i luksuza.

DNEVNA SOBA

Pri projektovanju ovog luksuznog stana najveći fokus je bila njegova organizacija i funkcionalnost ali dosta pažnje je usmereno i na detalje koji čine ovaj prostor impresivnim. Koncept otvorenog prostora pored toga što vizuelno doprinosi osećaju rasterećenosti prostora ima i praktičnu primenu. Idealan je za okupljanje svih članova porodice, druženje sa prijateljima, a posebno za roditelje sa malom decom. U sklopu dnevne sobe nalazi se i otvoren kamin koji pruža osećaj ušuškanosti i romantične atmosfere. Odavde možete pristupiti izlazu na terasu koja vodi u dvorište ovog apartmana.

LETNJIKOVAC

Letnjikovac u dvorištu okružen zelenilom Vam omogućava relaksaciju uz zvuke fontane koja stvara vizuelnu barijeru od ostalih stanova i zajedno sa njim pruža Vam ušuškan intimni prostor gde možete roštiljati i uživati u letnjim danima daleko od zvuka saobraćaja i gradske gužve. Opasan zidom i pojasom zelenila ovaj idilični pejzaž potpuno je privatizovan i primada samo apartmanu Lugano.

ENTERIJER

Jedan od detalja koji krase ove apratmane su svakako i vrata koja pre svega odišu elegancijom. Njihov dizajn ogleda se u jednostavnosti kako bi imala univerzalan izled uklopiv u više tipova enterijera, i koji neće baš tako brzo „izaći iz mode“.
Prednost dobre organizacije ovog apartmana su takođe prostrani ugradni plakari koji čine Vaš dom pre svega funkcionalnijim, a u isto vreme lepšim i prijatnijim za život. Sa ogledalima na frontovima pravi su ukras a sama prostorija osim toga što deluje prostranije, izgleda i elegantnije.

KUPATILO

Dizajn kupatila koja su ovde predstavljena odaju utisak svežeg i čistog ambijenta. Zidovi su obloženi ekskluzivnom italijanskom keramikom „RAGNO“ i velikim ogledalima što daje kupatilu jednostavan ali moderan izgled. Uz tim stručnjaka iz salona „Arte Ceramica“ izabrali smo najbolje za Vas.
Ono što posebno ističe ova kupatila jeste dekor keramika kojom su akcentovani pojedini zidovi u kupatilu i koji svojom 3D teksturom izgledaju jako prijatno i lepo. Sva tri kupatila ovog apartmana su jako funkcionalna i sadrže veliki broj polica i ladica za odlaganje stvari, kao i plakar u koji je smeštena veš mašina.

SPAVAĆA SOBA

Dizajn sobe odiše glamurom i predstavlja fantastični prostor za relaksaciju i odmor. Senzualni materijali i kremaste teksture u kombinaciji sa luksuznim predmetima dekora i savršenim bojama daju ovom prostoru osećaj izobilja, moći i perfekcije. Soba je prostrana što doprinosi osećaju luksuza i komfora.

DEČIJA SOBA

Ova soba iz bajke pruža vašim najmlađima avanturu u njihovom sopstvenom domu, punom otmenosti i stila.
Delikatnost ukrasne tapete na zidu naglašava osećaj relaksacije kao i oker nijansa koja budi osećaj mira, sa nežnim duhom pospanih boja.
Boje se stapaju sa nežnom draperijom i pastelnim zidovima, kreirajući iluziju velikog prostora.
Dečije sobe su tako organizovane tako da stvore dovoljno slobodnog prostora koji treba da predstavlja prostor za igru. Takođe sobe imaju dovoljno prostora za skladištenje dečijih igračaka, knjiga i ostalih stvari i predstavljaju idealan prostor za boravak vaše dece.

IZGLED
REALIZOVANOG
PROJEKTA

0
REALIZOVANIH PROJEKATA
0
LUKSUZNIH APARTMANA
0
ZADOVOLJNIH KLIJENATA