Vila Maria - My Home

I SPRAT

APARTMAN COMO

Ovaj luksuzni Apartman omogućiće svojim kupcima miran i ušuškan dom. Komforne i izuzetno osvetljene sobe primamiće Vas da provedete većinu vremena ovde. Ovo je izuzetno funkcionalan stan u koji možete da pobegnete od gradske gužve i uživate u lepoti ovog apartmana gde smo dizajnom pokušali da prenesemo boje i atmosferu impresivnog grada Como u vaš dom. U slučaju da volite tamne zidove i intrigantne teksture, savršeno mesto u kome možete da se ušuškate sa svojom omiljenom knjigom – onda je ovaj dom prava poslastica za vas.

DNEVNA SOBA SA TRPEZARIJOM I KUHINJOM

Veoma važan momenat u ovom enterijeru imaju tamni zidovi koji nameštaju, umetnosti i dekorativnim predmetima dozvoljavaju da sijaju u prostoru. U celom apartmanu dominiraju plavi detalji i pastelni tonovi.

Kontrast ovom akcentovanom zidu u dnevnom boravku daje ova moderna kuhinja koja uz dezen drveta daje pravu domaću i toplu atmosferu ovom domu.
Prednost ovog stana je što ima i skrivenu ostavu kao i garderober koji će Vam pomoći da Vaš stan bude uredan i dobro organizovan.

KUPATILO

Ovo je još jedno kupatilo u kojem je korišćena Ragno keramika koja svojim tamnim detaljima pruža relaksirajući i misteriozni ambijent.

SPAVAĆA SOBA

Tamni detalji ovom prostoru daju osećaj ušuškanosti, potpune zaštite i intime.
Ovaj enterijer neutralnih boja razbija dramatičnost umetničkog dela razigranih boja koje daje posebnu energičnost ovom prostoru.

DEČIJA SOBA

Ova dečija soba predstavlja pravi mali kreativni kutak koji odiše zabavom i originalnošću. Idilični pejzaž naslikan preko celog zida i krevet u obliku kućice čine da soba odiše duhom prirode. Upravo ovi neobični detalji formiraju prostor koji će deci biti pogodan kako za igru tako i za miran i udoban san.

0
REALIZOVANIH PROJEKATA
0
LUKSUZNIH APARTMANA
0
ZADOVOLJNIH KLIJENATA