Vila Maria - My Home

VILA MARIA

MI DIZAJNIRAMO ŽIVOTNI STIL

Spoj arhitekture i urbanog načina života spaja se u projekat vile kako bi svojim klijentima pružili sve ono što očekuju od svog doma, moderan, pre svega kvalitetan dom uz osećaj intime i luksuza koje gradimo za naše kupce. Vila Maria je osmišljena kao urbana vila sa četiri stambene jedinice koju čine četiri apartmana za koje je inspiracija bila lepota jezera i srednjoevropskih gradova.
Apartmani poseduju podno grejanje, keramiku i sanitarije vrhunskog kvaliteta.

APARTMAN LUGANO

Apartman Lugano nalazi se u prizemlju vile. Prostire se na 132,7 m² površine i poseduje tri spavaće sobe kao i veliki dnevni boravak „open space“ koncepta koji ima izlaz u svoje sopstveno dvorište.

Apartman Lugano
Apartman Sirmione

APARTMAN SIRMIONE

Apartman Sirmione pozicioniran je na prvoj etaži. Ovaj stambeni prostor površine 75,3 m² sastoji se iz dve spavaće sobe i komforne dnevne sobe koja ima izlaz na prostranu terasu.

APARTMAN COMO

Apartman Como predstavlja još jedan stan na prvoj etaži koji je manje kvadrature ali izuzetne orijentacije kao i organizacije. Apartman je površine 62,8 m², ima dve spavaće sobe kao i dnevnu sa izlaskom na terasu.

Apartman Como
Apartman penthouse Bergamo

APARTMAN PENTHOUSE BERGAMO

Apartman Bergamo predstavlja prostrani dupleks na drugoj etaži i prostire se na 153 m². Ovaj raskošni stambeni prostor sastoji se iz četiri spavaće sobe, raskošnog dnevnog boravka i impresivne galerije koja pored toga što predstavlja pravu oazu za uživanje deluje da stan izgleda još prostranije nego što zaista već i jeste.