Rastka Petrovica - My Home

RASTKA PETROVIĆA

MI DIZAJNIRAMO ŽIVOTNI STIL

Urbane vile kao tip stanovanja poslednjih godina su sve popularnije. Mali stambeni objekti sa do 4 stambene jedinice su vrlo lako uspeli da se izbore za konkurentno mesto na tržištu.
Upravo takav tip objekata su naše zgrade u ulici Rastka Petrovića u Veterniku.
Lokacija objekata je idealna za one koji bi da njihov dom bude, u pravom smislu reči, utočište za beg od gradske gužve i svog stresa koji donosi život i rad u jednom gradu u konstantnom razvoju i napretku kao što je Novi Sad.

Nedaleko od Novosadskog puta koji je najbliža veza sa centrom grada, zatim Bulevarom Evrope, i preko sa njega svim glavnim saobraćajnicama u gradu, jedna je od glavnih prednosti ove lokacije. Tendencija prepuštanja centra grada poslovanju, i izmeštanje stanovanja po obodima grada koja vlada u svetu, zahvatila je i Novi Sad, pa se tako koncept kvalitetnog života, samim tim i stanovanja izmestio.

Objekti skromnih gabarita, oblikovani i građeni kvalitetno, a tako da odgovaraju svetskim trendovima, sa po 4 stambene jedinice projektovani su tako da odgovaraju kupcima svih profila.

Stanovi svojom organizacijom, površinom i funkcionalnošću odgovaraju različitim senzibilitetima i načinom života.

Ako ste u potrazi za mestom za život koje je daleko od zagušenosti, buke i stresa, a opet u urbanoj sredini, i komšiluk koji ne prati stalna promena stanara na pravom ste mestu.

Ukoliko tražite lokaciju dobro povezanu sa gradom, sa školom, vrtićem i sportskim centrom u blizini ponovo ste na dobrom mestu.

LAMELA 1

LAMELA 2