MY HOME BUILDING DOO

Konstantna težnja ka rastu, napretku i proširenju poslova dovela nas je do izgradnje stambenih objekata od temelja do krova.

U ovoj oblasti firma je relativno nova i kao takva ozbiljan je konkurent na tržištu nekretnina. Po odabiru lokacija za svoje objekte, formiranjem objekata, materijalizacijom, kao i spoljnim i unutrašnjim uređenjem trudimo se da svojim klijentima obezbedimo udoban, lep i ekonomičan dom.

REČ INVESTITORA

VIZIJA NAŠE KOMPANIJE JESTE KLJUČ KOJI OTVARA DOMOVE NAŠIM KLIJENTIMA.

NAŠA OBAVEZA JESTE OBEZBEDITI KVALITET, SIGURNOST I POVERENJE KAO POUZDANI PARTNER NA PROJEKTIMA KOJE IZVODIMO I KOJE ĆEMO IZVODITI U BUDUĆNOSTI ZAJEDNO SA VAMA.

VETERNIK

Novi Sad

Veternik je osnovan 1923. godine kao naselje za ratne vojne invalide-veterane iz Prvog svetskog rata. Tadašnji Veternik imao je svega dve ulice. Izgrađene kuće bile su tipske, a neke od njih su i danas autenticne. Po završetku Prvog svetskog rata kralj Aleksandar je svojim dobrovoljcima, dodelio zemlju u okolini Novog Sada, a na podrucju današnjeg Veternika. Ti solunci i njihove porodice su naselile plodnu ravnicu, pustaru Novi Majur i stvorili zametak ovog naselja.

Današnji Veternik se veoma razlikuje od tog tek osnovanog 1923. godine. Danas je to prostrano naselje u sklopu Novog Sada urbano- ruralnog karaktera. To je naselje koje broji nekoliko škola i vrtica, kulturnih ustanova, Dom zdravlja, sportski centar, crkvu koja spada u jedan od najlepših verskih objekatau Srbiji iz 20. Veka.

Veternik je u konstantom razvoju, u sklopu grada, a opet izdvojen od gradske gužve, gustog saobraćaja, idealno za miran porodični život. Veternik je sve popularnija lokacija za mlade insvetitore koji umeju da prepoznaju potrebe potencijalnih kupaca, savremenog načina života, i koncept kombinacije urbane i ruralne sredine.

SVETSKI TRENDOVI

Objekti skromnih gabarita, oblikovani i građeni kvalitetno, a tako da odgovaraju svetskim trendovima, sa po 4 stambene jedinice projektovani su tako da odgovaraju kupcima svih profila. Stanovi svojom organizacijom, površinom i funkcionalnošću odgovaraju različitim senzibilitetima i načinom života.
U objektima se nalaze po dva garažna i u dvorištima po dva parking mesta.

LOKACIJA

Lokacija objekata je idealna za one koji bi njihov dom bude u pravom smislu reci utocište za beg od gradke gužve, i svog stresa koji donosi život i rad u jednom gradu u konstantnom razvoju i napretku kao što je Novi Sad.

Nedaleko od Novosadskog Puta koji je najbliža veza sa centrom grada, Bulevarom Evrope preko njega svim glavnim
saobracajnicama u gradu jedna je od glavih prednosti ove lokacije. Tendencija prepuštanja centra grada poslovanju, i izmeštanje stanovanja po obodima grada koja vlada u svetu, zahvatila je i Novi Sad, pa kako se tako koncept kvalitetnog života, samim tim i stanovanja izmestio.

Lokacija - My Home 012